Hybride simulaties in PTV Vissim:

micro waar het moet, meso waar het kan

Verkeerskundige simulaties kunnen effectiever ingezet wordenSchrijf u gratis in voor de online infosessie over hybride simulaties in PTV Vissim. Tijdens deze infosessie bespreken onze experts: Robin Huizenga
& Wouter Moerland samen met Wim van der Hoeven van Sweco -een gebruiker van hybride simulaties-, de voordelen & ontwikkelingen omtrent hybride simulaties.

De infosessie is uiteraard online & gratis, wel streven wij naar een open en interactieve sessie waar iedereen pro-actief aan deelneemt, dus camera aan & laat je zeker horen.

Wat gaan we bespreken?

  • Kunnen microscopische simulaties effectiever?
  • Voordelen van hybride simulaties
  • Valkuilen van hybride simulaties
  • Hybride simulaties: de ins & outs volgens Wim van der Hoeven van Sweco
  • Is een hybride simulatie de toekomst? Visie namens PTV Group & Wim van der Hoeven
  • Wist u dat.. indien u zich ingeschreven heeft of deelnemer bent van de infosessie, u na afloop de opname van de infosessie ontvangt?

Hybride simulaties in PTV Vissim

Titel
Beschrijving
Taal
Datum & tijd

Hybride simulaties in PTV Vissim: micro waar het moet, meso waar het kan
Verkeerskundige simulaties kunnen in Nederland & België effectiever ingezet worden. Er wordt nog te veel microscopisch gesimuleerd. Hoe kun je dit effectiever maken? Met hybride simuleren kan waar globale analyses voldoende zijn op meso niveau gesimuleerd worden en waar detailanalyses gewenst zijn op microniveau (voertuigniveau) gesimuleerd worden.
NL
Donderdag 10 december 2020
11:00 - 12:00 uur

Sprekers

Robin Huizenga | PTV Group
Robin Huizenga is Business Manager Mobility bij softwareontwikkelaar PTV Group. Na afronding van zijn studie Verkeerskunde heeft hij jarenlang vanuit diverse rollen ervaring opgebouwd binnen de Nederlandse wereld van adviesbureaus en binnen verschillende lagen van de overheid.
Wim van der Hoeven | Sweco
Wim van der Hoeven is als projectmanager actief voor o.a. Sweco. Lang geleden is hij afgestudeerd in de verkeerskunde aan de TU Delft met verkeersmodellen als specialisatie. Hij heeft in zijn carrière gewerkt met vele vormen van verkeersmodellen, eerst als ontwikkelaar en toepasser, tegenwoordig vooral als projectleider en adviseur. Hij is veelal werkzaam voor adviesbureaus in projecten voor alle overheidslagen.
Wouter Moerland | PTV Group
Wouter Moerland is afgestudeerd in Verkeerskunde en werkzaam bij PTV Group als Expert Mobility. Wouter heeft jarenlange ervaring met verschillende soorten verkeersmodellen. Nadat hij deze jarenlang heeft gebouwd en toegepast, ondersteunt hij nu gebruikers van PTV Group’s software bij alle aspecten van verkeersmodellen.

Schrijf u gratis in!